Якщо набридли деруни: рецепт ніжних та соковитих цибуляників від учасниці "Майстер Шеф"

Цибульники смажені/ Колаж Главред, фото скріншот TikTok (kudriava.food)

Якщо ви ще не пробували цю українську страву, ви багато втратили.

Нема нічого простішого, ніж приготувати цибуляники. Якщо деруни набридли, пропонуємо їм цікавий альтернативний рецепт, що займає менше часу та зусиль.

Цибуляники - простий рецепт

Інгредієнти:

Можливо, вам буде цікаво: Забудьте про вареники: готуємо найсмачніші ріпляники на Святвечір, автентичну українську страву.

Цибулю нарізаємо кубиком, заправляємо сіллю, перцем, переминаємо та залишаємо маринуватись на 15 хвилин. Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем, в окремій мисці збиваємо яйця (як на омлет). Коли цибуля промаринувалась, відтискаємо з неї сік. До цибулі додаємо збиті яйця, перемішуємо, потрохи додаємо борошно з розпушувачем і добре все вимішуємо. Додаємо нарізану зелену цибулю і ще раз перемішуємо. Смажимо цибульники до золотистого кольору на малому вогні, щоб цибуля стала мʼякою та ніжною. Смакуємо цибульники зі сметаною.

Дивіться, як приготувати цибульники львівські:

@kudriava.food Цибульники? Інгредієнти: - Цибуля 500 г - Борошно 100 г - Яйця 2 шт - Розпушувач 1 ч.л. - Сіль - Перець Спосіб приготування: 1. Цибулю нарізаємо кубиком, заправляємо сіллю, перцем, переминаємо та залишаємо маринуватись на 15 хв; 2. Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем, в окремій мисці збиваємо яйця (як на омлет); 3. Коли цибуля промаринувалась, відтискаємо з неї сік; 4. До цибулі додаємо збиті яйця, перемішуємо, потрохи додаємо борошно з розпушувачем і добре все вимішуємо; 5. Додаємо нарізану зелену цибулю і ще раз перемішуємо; 6. Смажимо цибульники до золотистого кольору на малому вогні, щоб цибуля стала мʼякою та ніжною; 7. Смакуємо цибульники зі сметаною (я ще посмажила до них дрібні шкварки) – це нереально смачно, тому щиро рекомендую спробувати??? #kudriavafood#фудблогукраїнською#готуємовдома#food#автентичністрави#цибульники#українськістрави#швидкоісмачно♬ оригінальний звук - Мирослава Пекарюк

Більше рецептів:

Новини заразКонтакти