Втечуть усі хвороби та негаразди: що потрібно поставити на стіл 19 вересня

Що не можна робити 19 вересня / фото: pomisna.info

Що не можна робити 19 вересня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від жорстких проблем.

19 вересня церква вшановує пам'ять святих мучеників Трохима, Саватія, Доримедонта. Як повідомляє Главред, вони жили в ІІІ столітті і постраждали за віру в Христа під час гонінь імператора Діоклетіана.

Чоловіків схопили і катували, примушуючи відректися від віри. Однак Трохим, Саватій і Доримедонт були непохитні й віддані Христу. Саватія роздерли гачками, а Трохима змусили ходити в ходоках із набитими всередині цвяхами. Зрештою їх жорстоко стратили. Після смерті їх визнали святими.

Що можна робити 19 вересня

Що не можна робити 19 вересня

1. Не можна 19 вересня рахувати і перераховувати дрібниці. Предки вірили, що таким чином можна зовсім залишитися без грошей.

2. Не можна 19 вересня ображати будь-яких тварин. Інакше ви самі можете привернути до себе серйозні проблеми і захворіти.

3. Не можна 19 вересня позичати сіль. Вважається, що це притягне нещастя.

Прикмети 19 вересня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти