Санкції РНБО проти топ-контрабандистів: з'ясувалися прізвища

Зеленський звернувся до українців / скріншот YouTube

Президент України Володимир Зеленський після засідання РНБО записав чергове відеозвернення до українців.

Глава держави Володимир Зеленський сьогодні записав чергове відеозвернення до українців після чергового засідання РНБО, пише пресслужба Офісу президента.

Володимир Зеленський заявив, що в Україні з'явилася "своя версія чорної п'ятниці".

Він зазначив, що сьогоднішнє засідання стосувалося осіб, які займалися великим розпродажем стратегічних підприємств України, природних ресурсів, високих державних посад, торгували безпекою, стабільністю і майбутнім України, а також, що ці люди " отримають по заслугах".

"В Україні з'явилася своя версія "чорної п'ятниці"... українська " чорна п'ятниця "проходить не раз на рік, а майже щотижня і сьогодні після засідання РНБО" чорна п'ятниця " настала для низки фізичних та юридичних осіб. Насамперед мова про контрабанду, це економічний тероризм проти України. Збитки через контрабанду сягають 300 млрд гривень", - сказав Зеленський.

Основні тези виступу президента:

Крім цього, гарант заявив про те, що Україна має повну і незмінну підтримку міжнародних партнерів, зокрема Європи та США.

"Ми маємо повну і незмінну підтримку міжнародних партнерів, зокрема Європи і США. Одним з підтверджень цього є розмова, яку я провів сьогодні з Президентом Сполучених Штатів Джо Байденом. Він запевнив мене, що Україна ніколи не залишиться один на один проти агресії Росії", - сказав Зеленський.

Резонансні рішення РНБО:

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти