Янукович розсекретив свою адресу в РФ та покликав "у гості " українських прокурорів

Янукович назвав свою адресу в Ростові / УНІАН

Колишній президент стверджує, що Державне бюро розслідувань нібито повідомило неправдиву інформацію про вручення йому підозри в держзраді.

Колишній президент України Віктор Янукович, який раніше втік до Росії, пішов на відчайдушний крок і розсекретив свою адресу в Ростові-на-Дону і запросив туди ОГП і та ДБР, аби дати свідчення для розслідування справ Майдану.

Згідно з опублікованими даними, політик проживає в приватному будинку - по вул.Єременка, 81, корпус В, повідомив Telegram-канал PavlovskyNews, а також адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк.

Янукович стверджує, що Державне бюро розслідувань нібито повідомило неправдиву інформацію щодо вручення йому підозри в держзраді за "Харківські угоди". Тому він у черговий раз просить слідчих про зустріч на території РФ, де він "отримав тимчасовий притулок".

Читати такожЕксперт оцінив шанси Януковича на повернення в українську політику

За словами адвоката Віталія Сердюка, "місце перебування Януковича давно відоме правоохоронним органам України".

Адвокати колишнього президента також наполягають: вони нібито не можуть домогтися зустрічі з українськими правоохоронцями вже сьомий рік.

У заяві сказано, що Янукович "вкотре готовий до зустрічі й максимальної співпраці зі слідством для встановлення і покарання винуватців злочинів 2014 року".

Справа Януковича - про що раніше писав Главред:

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти