У Зеленського оцінили шанси на блокаду зустрічі з Путіним через справу Медведчука

У Зеленського оцінили шанси на блокаду зустрічі з Путіним через справу Медведчука

Не можна прирівнювати Росію до Медведчука, тому що це буде принижувати російську державу, вважає Михайло Подоляк.

Справа Віктора Медведчука не відображає весь спектр складностей відносин Києва і Москви і навряд чи суттєво вплине на перспективи зустрічі президента Володимира Зеленського з главою РФ Володимиром Путіним. Прирівнювання персони Медведчука до Росії було б приниженням Російської Федерації. Про це заявив радник глави Офісу президента Андрій Єрмак.

У інтерв'ю Україна 24 він сказав про те, що персона Віктора Медведчука або будь-якого іншого політика навряд чи може суттєво вплинути на ситуацію з українсько-російськими відносинами. Перемовини від Києва вже веде глава ОП Андрій Єрмак, і сумнівно, що ситуація зі справою Медведчука вплине на перспективи зустрічі Зеленського і Путіна.Читати такожНа Банковій зробили заяву про плани щодо зустрічі Зеленського і Путіна

"Я вважаю, що доля Медведчука або взагалі Медведчук як суб'єкт - це набагато менший суб'єкт всього, ніж не дуже хороші двосторонні відносини між Росією і Україною. Андрій Єрмак активно займається темою двосторонньої зустрічі... Але ще раз підкреслюю, що ані Медведчук, ані будь-хто інший не є достатнім за розміром для того, щоб мати вплив на ці двосторонні перемовини. Якщо ми будемо прирівнювати Росію до Медведчука, це буде принижувати Російську Федерацію", - підкреслив Михайло Подоляк.

Зустріч Зеленського і Путіна

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти