Стало відомо, про що Зеленський говорив на секретній зустрічі з главою MI-6

Новини України - Зеленський розкрив деталі секретної бесіди з главою MI-6 / Reuters

Після зустрічі з главою британської розвідки президент України заявив про необхідність створення незалежних ЗМІ.

Під час нещодавнього візиту до Великої Британії глава України Володимир Зеленський зустрівся з представниками Секретної служби розвідки. Темою зустрічі стала проблема фейкових новин та дезінформації, запевнив він.

"У нас була зустріч в офісі MI-6. На жаль, не всю інформацію я можу говорити. Тобто це державницькі справи. Я прочитав про те, що пишуть про склад цієї зустрічі. По-перше, там був інший склад на цій зустрічі", - цитує Зеленського Офіс президента.

Читати такожЯк британська військова база допоможе Україні відвадити від себе РосіюЗа його словами, питання, яке, за версією низки українських видань, піднімалося на цій зустрічі, взагалі не піднімалося. Натомість сторони більшу частину часу обговорювали "інформацію про допомогу і захист нашого суверенітету і територіальної цілісності», проте деталі президент України розкривати не має права.

Після зустрічі з главою британської розвідки президент України заявив про необхідність створення незалежних ЗМІ, щоб убезпечити суверенітет країни.

"Якраз вони сказали, що у нас велика проблема з тим, що ЗМІ фінансуються не тільки українцями. Що в Україні, на жаль, багато з тих телеканалів, які ми з вами знаємо, фінансуються різними групами", – розповів Зеленський.

Володимир Зеленський: новини про візит до Великобританії

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти