Політолог назвав головний провал команди Зеленського

Андрій Золотарьов назвав головний провал команди Зеленського / УНІАН

Підсумки місцевих виборів призведуть до досить плачевних для президентської політсили наслідків, переконаний Золотарьов.

Кадрова політика на місцях, тобто регіональна політика – результати цього провалу відбилися на підсумкових цифрах місцевих виборів, унаслідок яких ми отримали загрозу не просто регіоналізації політики, а неофеодалізації країни, заявив політолог, директор аналітичного центру «Третій сектор» Андрій Золотарьов.

"У влади була можливість піти на місцеві вибори у 2019 році, коли "зелена" команда змогла б посунути регіональних баронів. Але вибори відбулися на рік пізніше - і їх підсумки приведуть до досить плачевних для президентської політсили наслідків. Адже інфантилізм губернаторів на місцях, їх безпорадність і некомпетентність в окремих містах вже перетворилися на об'єкт насмішок», - розповів політолог у коментарі Главреду.

За його словами, результати місцевих виборів призведуть до поглиблення конфлікту між Києвом і регіональними елітами та стануть одним з тих факторів, які визначать події 2021 року.

"Можливо, в таких умовах Зеленському варто шукати більш дорослих політичних партнерів, наприклад, об'єднати зусилля з тією ж Юлією Тимошенко. Її багато лають, багато ненавидять, але сміятися їй в обличчя наважаться небагато – вони знають, що це буде коштувати їм дорого», - пояснив Золотарьов.

Провали Зеленського - про що йшлося раніше:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти