Цікава математика про найуспішнішу реформу в Україні

Результатів роботи правоохоронних та антикорупційних органів ніде не видно.

Читаю новини. З кожним днем все більше - про крадіжки і корупцію.

Літні та осінні катастрофічні пожежі на сході країни - через те, що керівництво місцевого відділення ДСНС розкрадало паливо, якого банально не вистачало, щоб їхати на гасіння вогню.

Керівництво музею Майдану вкрало сотню мільйонів гривень, виділених на музей.

Проблема з киснем, що забирає вже по дві сотні життів на добу хворих коронавірусом - через те, що керівництво лікарень порізало і вкрало труби розведення кисню до ліжок.

Не кажу вже про національний проект" Велике крадівництво" під особистим патронатом гаранта, схематоз у податковій, на митниці та в держкорпораціях.

Читати такожЧому всі реформи в Україні приречені на провалВсі все бачать, всі все розуміють. Іноді для видимості навіть порушують справи, ведуть якісь розслідування, проводять обшуки. А результатів - нуль або майже нуль. Це все, що нам потрібно знати про найуспішнішу реформу правоохоронної та судової системи і прекрасні дорогі органи по боротьбі з корупцією...

Для інформації: у проекті бюджету-2021 на поліцію пропонується виділити 35,9 млрд.грн., на судову систему - 18,2 млрд. грн. на прокуратуру - 9,4 млрд. грн., на борців з корупцією (НАБУ, НАЗК, САП, ДБР та інше) - майже 5 млрд.грн. Всього - близько 68,5 млрд. грн.

Цікава математика, погодьтеся.

Новини заразКонтакти