Медведчук знову безкарно принижує Україну

Медведчук зустрівся з Путіним / kremlin.ru

Кум Путіна курирує інформаційну війну проти України.

Головного спонсора проросійської партії "Опозиційна платформа За життя" Віктора Медведчука знову перед виборами піарить вся інформаційна машина Кремля.

Кум Путіна зображує собою "конструктивні сили" у Верховній Раді, які хочуть миру з РФ. У зриві Мінських угод Медведчук звинувачує... свою власну країну, платники податків якої платять йому зарплату!

"Сьогодні в глухому куті знаходиться формат Мінських переговорів Тристоронньої контактної групи, в глухому куті він знаходиться з вини української делегації, яка поставила ряд питань для того, щоб вони були дозволені, але практично у них немає сьогодні шансів для реалізації", - сказав Медведчук в Москві на зустрічі з Путіним. При цьому він підкреслив, що погіршило ситуацію те, що Верховна Рада України 15 липня поточного року прийняла постанову, якою в одному з пунктів, пункті 4, фактично перекреслила норми, які передбачені Мінськими угодами і які були затверджені резолюцією Ради Безпеки ООН.

"І саме через це положення переговори в Тристоронній контактній групі зайшли в повний глухий кут", - заявив Медведчук.

Читати такожНавіщо Зеленський пішов війною на Медведчука і його медіа-імперію"Ми дуже раді тому, що в Україні є такі політичні сили, які відкрито, чесно займають таку позицію", - похвалив Путін свого найманця.

Росія передала в користування Медведчука родовище нафти і газу, нафтопереробний завод, пільгові умови поставок в Україну, щоб у нього були гроші для покупки телеканалів в Україні і ведення інформаційної війни проти країни, де він є народним депутатом!

Ну де це бачено? Він сам звинувачує Україну в підриві мирних переговорів, повністю перебуває під контролем спецслужб РФ. І телеканали Медведчука, ті, які він купив при Порошенку і нові, які купив при Зеленському, радісно транслюють українським глядачам пику Путіна.

Пам'ятаю, більше року тому, 1 вересня 2019-го, президент Зеленський дав ось таку гучну обіцянку: "Партія Медведчука, там є ще більші питання, це його партія, або там тимчасове об'єднання і хто вони такі. Є великі питання, звідки у них гроші на фінансування партії, звідки гроші на фінансування каналів. У нас є відповіді - звідки обсяги кешу і з якої країни вони все це отримують. І це буде дуже гучна історія, яка дуже погано закінчиться".

На жаль, ця обіцянка виявилася пшиком, і зрадник продовжує діяти проти нашої країни на боці ворога. Результати отримаємо на виборах.

Новини заразКонтакти