Це святе: що "нові обличчя" хочуть дозволити на Новий рік

Новорічні корпоративи можуть дозволити / 1zoom.ru

У владі виникла серйозна дискусія щодо новорічних корпоративів.

Мені тут злі, але поінформовані люди донесли, що питання з суворим карантином з кінця грудня до середини січня практично вирішено.

В Офісі президента і Кабміні розібралися, як зупинити громадський транспорт, придумали, як не допустити вуличної торгівлі на свята (для багатьох представників малого бізнесу новорічні ярмарки — це мало не останній шанс вижити), і як уникнути масових гулянь без соціальної дистанції. З мерами великих міст, правда, поки не домовилися, але збираються.

І всі ці драконівські заходи давно оприлюднили б як турботу про народ, але каменем спотикання стали, не повірите - новорічні корпоративи!

Читати такожВведення локдауна доведе Україну до голодних бунтівВиникла серйозна дискусія у владі, як виявити корпоратив, якщо люди приходять не разом і стверджують, що познайомилися тільки що. А також як розпізнати корпоратив в офісі, якщо люди маскують його під виробничу нараду. І ще безліч тонких і маловідомих неспеціалістам нюансів.

До речі, у владі є думка, що новорічні корпоративи — настільки святе, що забороняти їх не можна ніяк, вже нехай краще все країна ляже під коронавірусом…

Воно, звичайно, приємно, що наші керівники займаються тим, в чому вони глибоко і професійно розбираються. Але хотілося б, що сфера їх професійних інтересів розширилася і на все інше, чим живе країна.

Новини заразКонтакти