Турецький серіал Жінка - дата виходу, актори і сюжет

Серіал Жінка 2020 / Fox

Новий турецький серіал Жінка виходить на телеканалі 1+1. Коли і як дивитися новий турецький серіал Жінка 2020, і хто зіграв в ньому - читайте на Главреді.

Новий турецький серіал Жінка виходить на телеканалі 1+1. Турецький серіал Жінка розкриє історіюпро долю головної героїні Бахар, у якої вмирають всі близькі, і вона залишається одна тільки з дітьми. Але навіть після цього знаходяться речі, які приносять їй новий біль.

Турецькі серіали дуже популярні на 1+1, і глядачі явно отримають задоволення від нового серіалу - Жінка турецького виробництва, який показував телеканал Fox і студії MED Yapım і MF Yapım.

Все, що відомо про новий серіал на 1+1 Жінка - дивіться і читайте на Главреді.

У новому серіалі Жінка на 1+1 було 3 сезони, і кожна серія по 120 хвилин, всього 81 серія. Але 1+1 зазвичай показує серії по 43-45 хвилин, так що на каналі буде більше серій. Серіал офіційно закритий, так що в ньому буде логічний фінал. Дата виходу серіалу Жінка - 27 липня.

Озге Озпиринджчи - Бахар Чешмели / Instagram

У центрі сюжету турецької мелодрами - історія молодої і сильної жінки Бахар, життя якої в один день назавжди змінюється.Читати такожВітер любові - скільки серій і графік виходу на 1+1 За невідомих обставин гине її коханий чоловік Сарп, і Бахар залишається одна з двома дітьми - дочкою Нісан і сином Доруком. Жінка власними силами намагається відшукати правду про смерть чоловіка і дізнається, що з ним хоче зустрітися рідна мати, яка кинула її 20 років тому, коли Бахар була ще дитиною.

Турецький серіал Жінка - актори і ролі

Чи знайде Бахар вбивцю коханого чоловіка і для чого мати хоче повернутися в її життя, дивіться у новій турецької мелодрамі Жінка вже скоро на 1+1.

Серіал Жінка буде виходити в 17-10 по будням на 1+1.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти