Прем'єра детективного серіалу «Зниклі» на УНІАН ТБ: зануртесь у світ таємничих зникнень

У понеділок, 14 жовтня, о 19:00 на телеканалі УНІАН ТБ відбудеться прем'єра телесеріалу «Зниклі» (Letzte Spur Berlin).

Німецький телесеріал «Зниклі» — це детективний серіал про роботу берлінського підрозділу, який розслідує справи зниклих безвісти. Очолює відділ головний комісар Олівер Радек. Разом зі своїми колегами він намагається відшукати відповіді на питання, що трапилося з людьми, які зникли безслідно. Для того, щоб розкрити ці загадки, команда детально досліджує життя кожної жертви, намагаючись знайти зв'язок між розрізненими фактами, суперечностями й дрібними деталями, що в кінцевому підсумку приводить до розгадки.

«Ми раді представити українським глядачам серіал, який захоплює своєю інтригою та непередбачуваними сюжетними лініями. Кожен епізод "Зниклих" — це не просто розслідування, а справжній пошук істини, де кожна деталь важлива. Сподіваємося, що цей серіал знайде відгук у серцях глядачів і стане частиною їхніх вечорів», — зазначає генеральна продюсерка телеканалу УНІАН ТБ Іванна Найда.

«Зниклі» — це серіал, що захоплює своєю інтригою й дає можливість глядачам поринути у світ складних розслідувань, де кожна деталь має значення.

Не пропустіть телевізійну премʼєру телесеріалу «Зниклі» на телеканалі УНІАН ТБ — з понеділка, 14 жовтня, по буднях о 19:00, а для зручності перегляду використовуйте платформу Київстар ТБ.

Для того, щоб телеканал УНІАН ТБ був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому УНІАН ТБ через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини заразКонтакти