Розпочався кастинг на 3 сезон серіалу Кріпосна на СТБ

Кріпосна 3 сезон / СТБ

В Україні починається кастинг для зйомок довгоочікуваного 3 сезону Кріпосна - серіалу СТБ, який став популярний на декількох континентах.

Після закінчення 2 сезону серіалу Кріпосна найголовнішою інтригою було, коли вийде новий 3 сезон серіалу. Після того, як Кріпосну продовжили на 3 сезон, і були розкрито подробиці сюжету, прийшло час проводити кастинг для зйомок серіалу.

Вже зовсім скоро почнуться зйомки третього сезону масштабної костюмованої драми Кріпосна, виробництва телеканалу СТБ і Film.ua. глядачі побачать, як знайомих, вже улюблених героїв, так і нових персонажів.

Після шаленого успіху перших двох сезонів Кріпосної продюсери отримали величезну кількість заявок і прохань про зйомки в кіно подібного масштабу. була навіть розгорнута акція "Жадан живи" про головного персонажа 2 сезону. Після довгих прохань і переконливо високого рейтингу, телеканал СТБ разом з кіностудією Film.ua вирішили дати шанс всім талановитим акторам, навіть початківцям.Читати такожКріпосна 3 сезон: коли вийде продовження серіалу

Для зйомок нового 3 сезону Кріпомної шукатимуть унікальні акторські таланти і початківців акторів.

Кріпосна 3 сезон-кастинг / СТБ

Кріпосна 3 сезон - кастинг

Всіх бажаючих відвідати кастинг просять підготувати невелику презентацію про себе.

Будуть ще й інші кастинги в інший час та інших містах - коли, оголосять пізніше.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти