Країна Лавкрафта 2020 - дата виходу, актори і трейлер дивитися онлайн

Країна Лавкрафта 2020 / НВО

Новий серіал Країна Лавкрафта 2020 виходить на телесервисе НВО, знятий за мотивами книги Метта Раффа Країна Лавкрафта.

Новий містичний серіал Країна Лавкрафта 2020 за мотивами грандіозного роману по світу Лавкрафта нарешті виходить онлайн на НВО. Серіал буде схожий на роман - пов'язані між собою головними героями серії, які також нанизані на історію чорношкірого ветерана корейської війни Аттікуса і таємничого антагоніста.

У трейлері показали основні моменти, які переважно збігаються з сюжетними поворотами роману.

Особливий інтерес може викликати показана мигцем карта "Країни Лавкрафта". Хоч у романі це образна назва США, і символічна назва місцевості, кіношники пішли до останнього, щоб прив'язати Лавкрафта до серіалу. В оригіналі, головний герой виявляє "Країну Лавкрафта" на Півдні - де відбуваються події. А в серіалі, на карті зображено Бостон - майже самий північ Штатів, крім того, він буде "подорожувати".

Країна Лавкрафта 2020 - сюжет / НВО

Країна Лавкрафта 2020 - сюжет

Аттікус Фріман (і чим не сподобалася прізвище з роману - Блек?) повертається в США після Корейської війни, і намагається знайти свого зниклого батька, зв'язуючись по ходу справи з казна-звідки вигулькнувшою подругою дитинства і несподіваним благодійником. Натикаючись на підказки, йому доведеться чимало поїздити по США, і він знайде місто Аркхем, яке насправді Арпхем, зустріне типово Лавкрафтових героїв і навіть потрапить у халепу з деякими чудовиськами з всесвіту Лавкрафта.

Ктулху нам поки що не обіцяють, але всіляких рептилій і амфібій, демонів і привидів буде предостататньо.

Не варто забувати, що серіал буде приправлений моральними цінностями з роману - 1950-ті в США - розпал расизму проти чорношкірого населення, а в серіалі, як і в романі майже всі герої саме до нього і відносяться.

Країна Лавкрафта 2020 - актори і ролі

Традиційно, кінороби змінили героїв серіалу - куди ж без цього в сучасному кіномистецтві? Однак, до рівня Відьмака для Netflix не дійшло - змінили прізвище героя (в романі героя звали Аттікус Блек), а іншому персонажу змінили стать - замість Калеба Брейтауайта (злий чаклун у книзі) буде фігурувати Кристина Брейтуайт, яку відіграє модель і актриса Еббі Лі.

Країна Лавкрафта 2020 дивитися онлайн в оригіналі трейлер:

Серіал Країна Лавкрафта 2020 на НВО виходить з серпня щотижня.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти