Київстар ТБ показала ТОП-10 продуктів червня та найпопулярніші серіали платформи серед українців

Платформа кіно та телебачення Київстар ТБ підбила підсумки дивлення фільмів, серіалів, шоу за червень. ТОП-10 програм першого місяця літа склали проєкти виробництва 1+1 media

Щомісяця платформа кіно та телебачення Київстар ТБ досліджує, як змінилися уподобання українських глядачів: визначає ТОП фільмів і серіалів, а також підсумовує, як українці споживали новинний контент.

ТОП-10 програм червня за дивленням

Українці активно переглядають різноманітні програми та шоу на Київстар ТБ. Відзначимо, що глядачі платформи віддають перевагу ток-шоу соціального та розважального характеру, а також програмам про подорожі. 10 найпопулярніших програм на Київстар ТБ складають проєкти 1+1 media:

Найпопулярніші серіали у червні за дивленням

Щодо серіалів, то вподобання українців залишаються незмінними. У ТОП-10 потрапили як українські, так й іноземні серіали, зокрема, 3 турецькі.

До слова, серіал «Королева Змій» — це канадський продукт компанії Lionsgate, для якого Київстар ТБ замовила власну українськомовну озвучку. Це історичний серіал про королеву Франції Катерину Медічі, знятий у жанрі мок'юментарі.

Найпопулярніші фільми у червні за дивленням

До десятки найпопулярніших стрічок у червні на Київстар ТБ потрапили 4 фільми українського виробництва, а також одразу два фільми про Джеймса Бонда. До слова, наразі на платформі кіно та телебачення ексклюзивно доступна вся «Бондіана» українською мовою. Окрім цього, до рейтингу потрапив мультфільм-мюзикл «Під набережною».

FAST-канали у червні

Із жовтня 2023 року на Київстар ТБ доступні добірки з популярним контентом 1+1 media, які можуть переглядати без авторизації та безоплатно абсолютно всі глядачі на всіх пристроях — від смарт-телевізорів до смартфонів, комп’ютерів, медіаприставок і планшетів. Минулого місяця, у травні, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала 16 онлайн-медіа, серед яких, вперше в історії українського медіаринку, були зареєстровані FAST-канали (Free Ad-supported Streaming Television) — моноканали популярного контенту 1+1 media: «Світ навиворіт+», документальний проєкт «Загублений світ+», серіал «Опер за викликом+», а також реаліті та пізнавальні програми «Сімейні мелодрами+» та «ЖВЛ+».

У червні десятка найпопулярніших FAST-каналів каналів Київстар ТБ отримала 11,23% частки загального місячного дивлення платформи, що свідчить про їхню популярність серед глядачів.

ТОП-10 FAST-каналів червня за дивленням

У червні загальна частка дивлення Єдиного марафону склала 8,45%. Щодо новинних каналів у межах Єдиного марафону, то лідерство зберігається за телеканалом 1+1 Марафон.

Дивлення Єдиного марафону

Нагадуємо, що бібліотека платформи кіно та телебачення Київстар ТБ налічує найбільшу відеотеку українського контенту — понад 1000 тайтлів. Цей найкращий показник серед усіх ОТТ-платформ в Україні.

Джерело даних: Київстар ТБ

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин українського та світового контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує для перегляду ексклюзивні проєкти. Платформа нараховує понад 410 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Київстар ТБ доступна для всіх операторів мобільного зв'язку в Україні та всіх інтернет-провайдерів. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі «Кіно для ТБ».

Новини заразКонтакти