Катерина Ковальчук пояснила, чому пішла з головної ролі Кріпосної

Катерина Ковальчук / Instagram

Зірка 1 і 2 сезонів серіалу Кріпосна Катерина Ковальчук пояснила, чому поступилася роллю іншій російській акторціі.

Творці серіалу Кріпосна, який показує СТБ, прийняли рішення замінити Катерину Ковальчук на російську акторку Соню Прісс, не пояснюючи самих причин заміни.

Заміна акторів в серіалах - звична справа, особливо якщо між сезонами проходить пару років, але фанатів насторожило те, що замінили саму Катю Вербицьку - яку бачили якраз в Катерині Ковальчук.

Після того, як стало відомо про заміну, в мережі піднялося занадто багато питань, і на частину з них відповіла сама Катерина Ковальчук.

"Дорогі шанувальники серіалу Кріпосна! У зв'язку з частими чутками і домислами, пов'язаними з 3 сезоном і моєю відсутністю в ньому, хочу ще раз пояснити:Читати такожКріпосна 3 сезон: що покажуть у серіалі - нові подробиціЯ не відмовлялася від зйомок, навпаки, дуже хотіла подарувати вам продовження історії Катерини. Але, крім мого бажання, є багато інших факторів, які впливали на це. На мій превеликий жаль до такого результату привела недомовленість сторін, а не моє особисте "небажання"!",- пише дівчина в соцмережах.

Крім того, вона прокоментувала чутки, що її замінили на російську акторку Соню Прісс, тому що Ковальчук побувала в Криму.

"Також, дуже неприємно читати, що це ще й пов'язують з якоюсь політикою, нібито я була в Криму (в якому я ніколи в житті не була), і тому мене "замінили". Це абсолютна брехня", - заявила дівчина.

Вона побажала удачі новій Каті Вербицькій, і звернулася до своїх фанатів і хейтерів з проханням: "Перестаньте, будь ласка, обмовляти і спекулювати на цій ситуації. Всіх з наступаючим Новим роком! Здоров'я і благополуччя"

Своє звернення Катерина Ковальчук продублювала англійською мовою. Фанати емоційно відреагували на такий поворот подій.

Катерина Ковальчук / Instagram

"Не бачу сенсу продовжувати дивитися цей серіал, якщо вас там нема", " Ну, ні. Без Вас вже не те", "без вас немає сенсу дивитися", " нам дуже шкода, що все так склалося. бажаю вам найкращого і удачі в наступному році. як правило, якщо в житті трапляється щось погане, то воно веде на краще! ви - прекрасна акторка", - пишуть їй в коментаряхЧитати такожКріпосна 3 сезон-хто така Соня Прісс і що про не відомо

Кріпосна 2021 - новий список акторів

Раніше в мережі вже ходили чутки про те, що причиною відходу стало нерозуміння, яке виникло між Катериною Ковальчук і керівництвом проекту. Можливо, у Катерини з'явилася робота в інших проектах і вона не змогла поєднати їх зі зйомками в кріпосній. Такий висновок можна зробити з її слів про те, що кінокомпанія і продюсери не завжди прислухаються до прохань акторів.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти