“1+1 Україна” працює над новим проєктом “Анатомія дива” про загадкові та надскладні медичні випадки

“Анатомія дива” / 1+1

Цієї осені на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра документального детектива “Анатомія дива” про сучасну українську медицину. Це проєкт про надихаючі історії зцілень, успішні медичні кейси та українських лікарів, які творять справжні дива.

Кожен випуск нового захопливого проєкту — це реконструкція реальних ситуацій, у які іноді потрапляють пацієнти, зіштовхуючись із загадковими симптомами, коли поставити точний діагноз - це справжній виклик та тріумф для лікаря, у фіналі якого - врятоване життя.

Медичний детектив познайомить з провідними українськими лікарями, які у своїй практиці використовують інноваційні методи, що базуються на сучасних наукових даних і власному професійному досвіді, а також про людяність, без якої справжнє лікарське диво було б неможливе.

Ведучою документального медичного детективу “Анатомія дива” стане Валентина Хамайко - зірка “1+1 Україна”, "Сніданку з 1+1", проєкту “Хоробрі серця”, підприємиця та інфлюенсерка. Окрім того, Валентина отримала освіту у Національному медичному університеті ім. О.О.Богомольця за фахом провізор.

“Щоденна робота лікаря складна і багатогранна. Ми покажемо глядачам, як важливо довіряти спеціалісту і не очікувати, що один прийом тривалістю в 30-40 хв зможе вирішити проблеми людини, яка роками не дбала про своє здоровʼя або навіть не знала про те, що має проблеми. У кожному епізоді ми будемо розповідати історії, які торкнуться серця, історії про життя, боротьбу і надію. Ми сподіваємося, що наш проєкт спонукатиме глядачів дбати про своє здоров’я, познайомить їх з талановитими українськими лікарями, сучасними науковими дослідженнями, розвінчає застарілі міфи та продемонструє, на що здатна наша медицина, незважаючи на те, що вже майже 3 роки країна живе в умовах повномасштабної війни”, - каже Валентина Хамайко.

Продюсери від 1+1 Україна - генеральна продюсерка Ольга Захарова, креативна продюсерка управління розважальних програм Ольга Шляхтиченко. Над проєктом “Анатомія дива" на замовлення телеканалу “1+1 Україна” працює продакшн Friends Creative Lab. Керівниця проєкту Олена Кричковська, креативна продюсерка Юлія Охріменко.

Не пропустіть премʼєру документального детективу про сучасну українську медицину “Анатомія дива” вже цієї осені на “1+1 Україна”.

Новини заразКонтакти