Жінка поділилася найкращим засобом для виведення помаранчевих плям із білого одягу

Чим найкраще відіпрати білі речі/ Колаж Главред, фото freepik

Якщо ви не можете зрозуміти, чому на вашому одязі з'явилися помаранчеві сліди, то це може бути іржа.

Надати білому одягу сяйво - завдання не з легких, особливо коли доводиться боротися з похмурими помаранчевими плямами.

Як і багато зайнятих мам, любителька прибирання Бернадетт перепробувала всілякі домашні засоби, щоб вивести помаранчеві плями з білих футболок. Нічого не допомагало, і Бернадетт почала миритися з тим, що, можливо, їй доведеться зазнати втрат і викинути свої білі речі з помаранчевим відтінком. Поки їй не порекомендували дивовижний засіб для видалення плям, яким вона тепер клянеться, залишаючи свої топи як новенькі, пише Mirror.

Як відіпрати білі речі

Зайшовши в популярну групу Facebook, присвячену способам прибирання, з фотографією зіпсованих топів, зневірена Бернадетт написала: "Так, друзі, мені потрібна допомога... Хлоя користується сонцезахисним кремом і він залишає помаранчеві плями. Я замочувала у двовуглекислій соді, потім пробувала замочувати у Ваніші, оцті, відбілювачі для плям, ополіскувачі, таблетках для посудомийних машин. Як повернути їм білий колір? Потрібно врятувати три сорочки".

Можливо, вам буде цікаво: Крик - не вихід: 5 методів, як заспокоїтись, якщо постійно зриваєшся на дитині.

Любителі прибирання пропонували свої перевірені поради - від крему для гоління до таблеток для зубних протезів, але переможцем виявився один незвичайний інгредієнт - засіб для видалення іржі. Повідомивши учасникам групи про свій успіх, Бернадетт сказала: "Вирішила поділитися, я рада, що нарешті щось спрацювало".

Як користуватися засобом проти іржі

Якщо ви не можете зрозуміти, чому на вашому одязі з'явилися помаранчеві сліди, то це може бути іржа, що потрапила до пральної машини, а отже, засіб для видалення іржі може виявитися якраз доречним. Однак вам потрібно бути обережним під час роботи з засобом для видалення іржі, який містить дуже сильні кислоти, і товсті гумові рукавички - обов'язкова умова.

Спочатку перевірте стійкість кольору. Нанесіть краплю засобу на приховану ділянку і почекайте кілька хвилин, після чого промийте водою. Відсутність зміни кольору означає, що річ стійка до фарбування. Щоб видалити плями, спочатку змочіть забруднену ділянку водою, а потім нанесіть засіб для видалення іржі. Коли пляма перестане бути помітною, прополощіть її чистою водою, а потім виперіть у машинці відповідно до вказівок на ярлику з догляду. Дайте виробу висохнути на повітрі.

Більше лайфхаків:

Новини заразКонтакти