Як знищити бур’яни між садовим гравієм: жінка здивувала методом

Як знищити бур'ян / колаж: Главред, фото: unsplash, pexels

Жінка поділилась цікавим способом, як назавжди знищити надокучливий бур'ян у садах між садовим гравієм.

Із настанням літа люди все більше увагу звертають увагу на свої сади, клумби, щоб вони мали гарний та охайний вигляд. Садівники-початківці починають ходити по садових центрах у пошуках продуктів, які можуть дієво знищити бур’яни в садах.

Щоб заощадити трохи грошей, одна користувачка у TikTok поділилася своїм лайфхаком, щоб не тільки видалити бур’яни, що ростуть у ваших гравійних каменях, але й зберегти їх на місці протягом усього літа. У відео вона поділилася тим, як вона намилює своє садове каміння смолою, використовуючи лійку, передає видання Mirror.

Перед тим, як почати обробляти каміння, варто впевнитись, що вони чисті. Коли смола підсохне, то вона зробить каміння гладким, а бур’янам не зможе рости між ними.

"Ця смола Easihold абсолютно змінює правила гри. Просто налийте прямо і дайте їй висохнути. Крім того, вона стверджує, що цей метод гарантує, що її садові камені виглядають як нові, кажучи, що це запобігає їх забрудненню", - зазначила жінка.

Дивіться відео про те, як знищити бур'ян між садовим гравієм:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти