Ви навіть не підозрювали: ось, що означає таємна стрілка на панелі приладів авто

Що означає таємна стрілка на панелі приладів авто - лайфхак для водія / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Блогер була шокована, коли дізналася, що це за крихітний символ на приладовій панелі її автомобіля.

Люди були вражені, дізнавшись, що означає "маловідомий символ" на приладовій панелі їхнього автомобіля, а одна жінка зізналася, що минуло "багато років", коли вона дізналася про це.

Одна блогерка написала в TikTok, щоб звернути увагу на цю деталь, яка, на її думку, може бути дуже корисною для людей, які відчувають труднощі, коли заїжджають на заправку. Атінуке Еве з Лондона з виразом шоку на обличчі вказала на символ поруч з лампочкою "Потрібно заправити" на відео, пише Mirror.

Атінуке, яка також є підприємцем, сказала, що вона тільки-но дізналася, що стрілка біля лампочки вказує на те, з якого боку знаходиться кришка бензобаку, а її фанати пожартували, що тепер більшість з них теж відчувають себе трохи ошелешеними.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про секрети вашого автомобіля, рекомендуємо наш матеріал: Багато хто не знає: для чого насправді потрібна таємна кнопка на ремені безпеки.

Дивіться відео про те, означає маленька стрілка на панелі приладів автомобіля:

@tinukeawe I know I’m NOT the only one who didn’t know this simple life hack! Shout out to @Ms Clo for telling me otherwise I would have thought it was there for decoration and I’ve been driving for over 10 years ?#carhack#emptytank#mumlife♬ original sound - Tinuke

Вона дивиться з роззявленим ротом, перш ніж наблизити підсвічування на приладовій панелі, яке має на меті запобігти плутанині під час заправки.

Блогер каже, що це "простий лайфхак", і додає: "Мені треба було багато років, щоб дізнатися, що ця стрілка, коли у вас закінчується бензин у машині, показує, з якого боку знаходяться дверцята бензобаку. Будь ласка, скажіть мені, що я не одна така". У підписі до відео Ейв зазначає, що вона "думала, що вона там для прикраси, а я воджу машину вже більше 10 років".

Її відео привернуло увагу підписників, а потім стало вірусним на інших платформах, включаючи користувачів X, (колишній Twitter), які також були шоковані цим відкриттям.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти