Відбілить та знищить мікроби: як ідеально випрати рушники

Як відбілити рушники / колаж: Главред, скріншот: відео Youtube

Як зберегти рушники блискучими та білими за допомогою дієвого засобу, який можна купити в будь-якому магазині.

Іноді поява сірого відтінку під час прання рушників може бути проблемою. Однак, досвідчені господині поділились способом, щоб ваші рушники виглядали пухнастими та білими.

Радимо також ознайомитись із матеріалом: Дівчина розповіла про свої секрети прання: пункти які зроблять речі кращими. Дізнайтесь, як поліпшити прання.

Фахівці із прибирання на сторінці місіс Хінч у Facebook розповіли про найкращий спосіб, як зробити рушники знову білими та м'якими. Вони не рекомендують багаторазово використовувати відбілювач на одязі, оскільки він може бути агресивним для тканини та навіть призвести до пошкодження або зміни кольору. На щастя, існують інші альтернативні засоби використанню відбілювача, щоб зберегти рушники білосніжними.

Досвідчені фахівці розповіли, що існує ідеальний засіб для виведення плям Vanish Oxi. Вони вважають, що це найкращий засіб. Із ним старі білі рушники стануть за кольором схожі на білосніжний сніг. Цей порошок дуже гарно очистить брудні рушники. Під час прання рушників варто додати ложку порошку Vanish Oxi в пральну машину на 20-ти градусне прання.

Як відбілити рушники у домашніх умовах

Хто така місіс Хінч?

Місіс Хінч (вона ж Софі Хінчкліфф) - гуру прибирання, яка завжди придумує нові способи для організації та зберігання речей. Також на своїх сторінках в Соцмережах вона регулярно ділиться лайфхаками зі своїми підписниками.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти