Розтане на очах: як прибрати вапняний наліт оцту та хімії

Як прибрати вапняний наліт / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Фахівець із прибирання розповіла, як прибрати вапняний наліт за допомогою геніального натурального методу.

Вапняний наліт є поширеною неприємністю в будинках і може бути виявлений скрізь, де регулярно використовується вода, наприклад, у душових лійках, унітазах, трубах, ваннах, чайниках і, звичайно ж, кранах.

Незважаючи на те, що це може бути однією з найнеприємніших проблем під час прибирання для домовласників через швидке накопичення, з нею легко впоратися і видалити за допомогою одного продукту, пише express.

Ненсі Емері, фахівець з прибирання в Tap Warehouse, розповіла, як прибрати вапняний наліт з кранів за допомогою геніального натурального методу - лимонного соку.

Лимони є потужним засобом очищення і можуть використовуватися для чищення стекол душа, чайників і мікрохвильових печей.

Що таке Daily Express

Daily Express - щоденний таблоїд, що виходить у Великій Британії.

Видання є головною газетою Express Newspapers, що є дочірньою компанією холдингу Northern & Shell, чиїм одноосібним власником є Річард Десмонд.

Вони також ідеально підходять для чищення кранів, оскільки містять лимонну кислоту, яка може "розплавити вапняний наліт".

"Щоб позбутися вапняного нальоту на кранах, вам потрібно зробити розчин лимонного соку і води у співвідношенні 75 на 25. Усе, що вам потрібно зробити, це використовувати м'яку губку і акуратно протерти розчин, залишивши його на крані, щоб розчинити вапняні відкладення на дві хвилини. Коли час мине, ретельно промийте водою", - зазначила експертка.

Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Вона додала, що для спеціальних оздоблень, таких як матова латунь, матовий чорний або хром, особливо важливо уникати використання агресивних хімікатів, таких як оцет, під час чищення. Лимони досить кислі, тому переконайтеся, що ви не дозволяєте розчину лимонного соку залишатися довше двох хвилин.

Промивши крани водою, їх слід просушити серветкою з мікрофібри. Це не тільки додасть блиску, а й допоможе запобігти утворенню вапняного нальоту.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти