Наліт в унітазі зникне за ніч: як приготувати засіб

Як прибрати наліт на унітазі / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Жінка попросила поради в Мережі і була здивована результатом.

Накип і наліт - це постійна проблема, з якою доводиться боротися у ванних кімнатах, особливо навколо кранів, душових лійок і унітазів.

Одна з користувачок Mumsnet, як і багато інших, зіткнувшись з упертим скупченням вапняного нальоту навколо обідка унітазу, звернулася по допомогу до форумчан, пише express.

"Під унітазом на обідку утворився наліт, який я нічим не можу видалити, і він починає мене дуже турбувати. Чи є в кого-небудь поради щодо видалення накипу? Я пробувала замочувати його в туалетному каченяті, що нібито чистить від накипу, залишати і потім чистити. Те ж саме з розпиленням засобу для видалення накипу. Безрезультатно. Що-небудь ще можна спробувати?", - поділилася своєю проблемою жінка.

Що таке Daily Express

Daily Express - щоденний таблоїд, що виходить у Великій Британії.

Видання є головною газетою Express Newspapers, що є дочірньою компанією холдингу Northern & Shell, чиїм одноосібним власником є Річард Десмонд.

На її подив, кілька людей запропонували схожий підхід, і він не передбачає використання жорстких хімікатів або багатогодинного скребка.

Одна людина запропонувала: "Я б спробував змочити в білому оцті валик для туалету, вставити його туди і залишити на ніч".

Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

З цим засобом очищення погодилися й інші учасники форуму, запропонувавши: "Змочіть туалетний папір в оцті або лимонному соку і вставте в ободок. Залиште на ніч. Наступного дня проведіть по обідку старою ганчіркою, щоб видалити розм'якшений накип. Повторюйте за потреби".

Цей метод нагадує поширену пораду з очищення, яка полягає в замочуванні змішувачів у ванній кімнаті в пакеті з білим оцтом, щоб розм'якшити крейдяний наліт і відкрити блискучий метал під ним.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти