Як зарядити iPhone без зарядки: чоловік показав геніальний метод із батарейкою

Як зарядити iPhone без зарядки - чи можна зарядити смартфон від батарейки / Колаж Главред, фото: скріншот із відео, pexels

В умовах аварійних відключень електроенергії важливим постає питання зарядки смартфон. Главред з'ясував, як зарядити смартфон без електроенергії.

Зарядити iPhone без стандартного зарядного пристрою можна кількома альтернативними способами, але варто пам'ятати, що деякі з них можуть бути менш ефективними або повільнішими, ніж використання офіційного зарядного пристрою.

Читайте наш матеріал "Швидко розряджається телефон Xiaomi: хакер розкрив хитрий фокус моментальної зарядки".

Як зарядити iPhone без зарядного пристрою

Що за пристрій iPhone?

iPhone - серія смартфонів, розроблених корпорацією Apple. Працюють під управлінням операційної системи iOS, що являє собою спрощену й оптимізовану для функціонування на мобільному пристрої версію macOS, повідомляє "Вікіпедія".

Завжди слідкуйте за тим, щоб кабелі та пристрої, які ви використовуєте, були якісними і відповідали вимогам вашого iPhone, щоб уникнути пошкодження акумулятора або інших проблем.

Як зарядити iPhone від батарейки

Зарядити iPhone від звичайної батарейки (AA або AAA) за допомогою автомобільного зарядного пристрою можна, але для цього потрібен спеціальний конвертер або адаптер.

Як зарядити iPhone від батарейки - інструкція

Крім того, Tik-Tok ентузіаст під ніком @massreach показав, як можна зарядити iPhone за допомогою автомобільного зарядного пристрою вдома.

"Якщо ваша машина зламалася, а телефон розрядився, візьміть 9-вольтовий акумулятор і автомобільний зарядний пристрій. Покладіть автомобільний зарядний пристрій з одного боку акумулятора, а ключ - з іншого, і він почне заряджатися", - вказує блогер.

Дивіться відео про те, як зарядити телефону від автомобільного зарядного пристрою та 9-вольтової батарейки акумуляторного типу вдома:

@massreach How to charge an iPhone without a charger ? #iphone#android#charger♬ original sound - MassReach

Що відомо про Mass Reach

Mass Reach - це агенція цифрового маркетингу повного циклу, що базується в Лондоні, яка допомагає малому та середньому бізнесу розвиватися та виділятися серед конкурентів. Крім того у своєму Tik-Tok працівники компанії діляться лайфхаками щодо техніки та роботи в мережі Інтернет.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти