Як заклеїти пластикові вікна, щоб не дуло взимку: збереже тепло в будинку

Як утеплити пластикові вікна на зиму / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Чим утеплити металопластикові вікна, щоб не було протягів - Главред зібрав цікаві та корисні поради.

Чи потрібно утеплювати пластикові вікна та як правильно це зробити у домашніх умовах - досвідчені фахівці поділились корисними порадами.

Якщо ви помітили, що від вікна дуже сильно дме і відчувається протяг, тоді фахівці радять перевірити стан пластикових вікон і усунути проблеми. Майстри розповіли, що причиною протягу від вікна, може бути проблема із ущільненням. Відомо, що із часом ущільнювачі стираються та старіють. Фахівці порадили відчинити вікно і перевірити стан ущільнювачів по всьому периметру: ніяких тріщин чи інших проблем там не має бути.

Як утеплити пластикові вікна на зиму

Відомо, що здебільшого утеплюють старі дерев'яні вікна, але іноді і пластикові вікна потрібно утеплювати, щоб тепло менше втрачалось у помешканні. У домашніх умовах можна леко утеплити вікна у квартирі чи будинку.

У Мережі досвідчені майстри поділились бюджетною порадою із використанням поролону. Для цього методу, варто розрізати поролон на смуги, а потім обережно розкласти його у щілини. Зверху необхідно обов'язково заклеяти утеплювач скотчем. Такий метод не лише швидкий та дешевий, а й дуже дієвий.

Також сучасні господарі утеплюють вікна за допомогою герметика - це найбільш популярний метод, та має якісний і тривалий ефект. Варто купити герметик і спеціальний важільний шприц, щоб із легкістю його наносити. Щоб герметик прослужив довго, потрібно дотримуватись таких інструкцій:

Що робити, якщо з пластикових вікон сильно дме

Якщо у вас від вікно сильно дме, навіть, коли вони закриті, тоді варто звернути ретельну увагу на основні проблеми експлуатації пластикового вікна. Восени та взимку холод і протяги від вікна завдають серйозного дискомфорту людям.

Щоб усунути продування пластикових вікон в домашніх умовах, варто оприділитись, звідки дме холодним повітрям. Також фахівці зазначили, що усунення проблеми залежить від суті проблеми:

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти