Як прибрати грибок на швах у ванній: народні засоби, які точно допоможуть

Народні засоби від цвілі та грибка / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Чорна пліснява у ванній кімнаті не тільки псує зовнішній вигляд, а й становить небезпеку для здоров'я.

Грибок і цвіль у ванній кімнаті можуть стати справжньою проблемою, зіпсувавши вигляд і створивши неприємний запах. Особливо часто вони утворюються на швах, герметику і стелі.

Якщо у вас є проблеми з пліснявою, то вам може бути цікаво: як позбутися плісняви на стінах: скажіть їй "прощавай" назавжди.

Але існує кілька простих і ефективних способів, щоб позбутися їх.

Чим прибрати цвіль у ванній на стелі?

Для видалення цвілі на стелі у ванній можна скористатися такими методами, кажуть сантехніки зі svitsanteh.

Якщо цвіль на стелі занадто стійка, то можна скористатися відбілювачем. Розведіть його водою й акуратно нанесіть на пляму. Після цього ретельно промийте поверхню водою.

Що таке цвіль?

Цвіль (пліснява, пліснява, плісняві гриби) - різноманітні гриби-мікроміцети. Розвиток цвілевих грибів на поверхні деревини, інших матеріалів призводить до їхнього фізичного руйнування. Особливо шкідлива цвіль для дерев'яних конструкцій, пише Вікіпедія.

Як прибрати плісняву у ванній на герметику?

Щоб очистити плісняву на герметику у ванній, можна застосувати такі методи:

Чорна цвіль у ванній: чим небезпечна?

Чорна пліснява у ванній кімнаті не тільки псує зовнішній вигляд, а й становить небезпеку для здоров'я. Вона може викликати алергічні реакції, подразнення слизових оболонок і проблеми з диханням. Тому важливо видалити її якомога швидше, використовуючи вищевказані методи.

Як прибрати цвіль у ванній домашніми засобами?

Крім оцту, соди і відбілювача, для боротьби з цвіллю у ванній можна використовувати такі домашні засоби, як перекис водню, нашатирний спирт, лимонний сік або навіть просту мильну воду. Нанесіть обраний засіб на пляму цвілі, дайте йому вбратися. Далі потрібно ретельно витерти засіб із поверхні.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти