Як ідеально відбілити брудні шви між плиткою за 10 хвилин: потрібен лише один засіб

Чим відмити шви на плитці у ванній / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Плями на плитці можуть зробити вашу ванну кімнату чи кухню непривабливою - експерти із прибирання поділились дієвими порадами.

Плями та бруд на швах плитки у ванній та кухні можуть стати неприємною знахідкою - у цих кімнатах бруд швидко затримується. Наприклад, пил, залишки мила або вапняний наліт - це знебарвлює білу затирку.

Вас також зацыкавить матеріал Главреду: 4 найкращі способи, як відмити плитку у ванній: усі забруднення безслідно зникнуть.

Часто люди навіть не помічають, що їх шви забруднюються, поки вона не знебарвлюється, стає сірою, помаранчевою, коричневою або навіть чорною. Однак, якщо не очистити шви належним чином, тоді може швидко утворитися цвіль, а це вже має свої серйозні наслідки, передає видання Express.co.uk.

Замість того, щоб витрачати гроші на дорогі спеціалізовані засоби для чищення швів, ви можете знайти дієвий предмет у своїй ванній кімнаті. Експерти із прибирання Stage My Own Home поділились дієвим та дешевим методом прибирання.

Фахівці поділились, що піна для гоління - це "дешевий і простий спосіб", яким люди будуть обов’язково використовувати.

"Я скептично ставилася до цього методу, але просто повинна була його спробувати. Я взяла крем для гоління мого чоловіка і випробувала його. Результат був хороший! Після невеликого чищення шви справді стали знову білими. Я обов’язково знову скористаюся цим дешевим, нетоксичним і простим методом", - розповіла прибиральниця.

Лінсі розповіла, що для початку варто нанести піну для гоління на лінії швів, потім протерти за допомогою зубної щітки і залишити на 10 хвилин. Це все варто ретельно змити вологою тканиною з мікроволокна.

Фахівці також порадили, якщо піна для гоління не дає бажаних результатів, тоді краще обрати білу зубну пасту і зробити такі самі процедури.

Як приготувати універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти