Де можна використовувати гліцерин у побуті: відповідь здивує господарів і господинь

Для чого можна використовувати гліцерин? / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Де можна використовувати гліцерин у побуті - питання не таке просте, яким може здаватися на перший погляд. Главред найдетальнішим чином розбирається в ньому.

Для чого можна використовувати гліцерин?

Гліцерин - це багатофункціональна речовина, яка має широке застосування в різних сферах, повідомляє проєкт "Дома.Хозяин Лайфхаки".

Ось лише деякі з них:

Харчова промисловість:

Косметика та засоби особистої гігієни:

Фармацевтична промисловість:

Інші сфери застосування:

Важливо зазначити - існує два види гліцерину: фармакопейний і технічний. Фармакопейний гліцерин чистіший і підходить для використання в харчових продуктах, косметиці та фармацевтичних препаратах. Технічний гліцерин менш чистий і може містити домішки. Він використовується в промислових цілях. Перед використанням гліцерину в домашніх умовах завжди слід читати інструкцію виробника.

Де можна використовувати гліцерин у побуті?

У побуті гліцерин можна використовувати в багатьох цілях. Ось кілька прикладів:

Чищення:

Догляд за будинком:

Догляд за собою:

Важливо - перед використанням гліцерину в домашніх умовах завжди слід читати інструкцію виробника. Гліцерин може подразнювати чутливу шкіру. Перед використанням на великій площі шкіри проведіть тест на невеликій ділянці. Не ковтайте гліцерин.

Для чого можна використовувати рідкий гліцерин?

Рідкий гліцерин, який також називають трьохатомним спиртом або пропан-1,3-діолом, має широке застосування в різних сферах. Ось лише деякі з них:

У харчовій промисловості:

У косметиці та засобах особистої гігієни:

У фармацевтичній промисловості:

В інших сферах:

Важливо зазначити - існує два види гліцерину: фармакопейний і технічний. Фармакопейний гліцерин чистіший і підходить для використання в харчових продуктах, косметиці та фармацевтичних препаратах. Технічний гліцерин менш чистий і може містити домішки, тому використовується в промислових цілях.

Перед використанням гліцерину в домашніх умовах завжди читайте інструкцію виробника.

Гліцерин може подразнювати чутливу шкіру. Перед нанесенням на велику площу проведіть тест на невеликій ділянці. Не ковтайте гліцерин

Вас також зацікавить:

.

Новини заразКонтакти