Для чого люди кладуть кульки з фольги в пральну машину

Для чого кладуть кульки з фольги в пральну машину / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Помістивши дві або три алюмінієві кульки розміром з тенісний м'яч у барабан пральної машини, ви отримаєте безліч переваг.

Алюмінієва фольга, крім використання на кухні, може знайти й інше застосування, зокрема в пральній машині. Деякі господині кладуть кульку алюмінієвої фольги в барабан пральної машини.

Якщо покласти кульку алюмінієвої фольги в барабан пральної машини, одяг буде краще відпиратися і дбайливіше доглядати за ним, пише французький портал Sante+.

Навіщо прати з кульками в пральній машині?

Алюмінієва фольга має безліч застосувань. Як зробити кульки з фольги для прання? Помістивши дві або три алюмінієві кульки розміром з тенісний м'яч у барабан пральної машини, ви отримаєте безліч переваг.

Усунення статичної електрики

Одяг, особливо із синтетичних тканин, створює електричні заряди. Алюміній допомагає поглинути статичну електрику з одягу, що дає змогу прати його більш ефективно.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Ви також можете використовувати кульки з алюмінієвої фольги в сушильній машині для зняття статичної електрики з одягу. Алюміній також допомагає швидше висушити одяг.

Коли одяг перебуває в сушильній машині, він треться один об одного, обмінюючись електронами. Один предмет одягу може бути заряджений позитивно, а інший - негативно.

У результаті одяг злипається, тому що протилежні електричні заряди притягуються один до одного. Кульки з алюмінієвої фольги допомагають зняти статичну електрику з одягу, розділити його та швидше висушити.

Зробіть одяг чистішим

Алюміній допомагає краще очищати одяг, легше видаляючи складні плями.

Як очистити чайник від накипу лимонною кислотою / Інфографіка Главред

Не хвилюйтеся, алюмінієва кулька не подряпає барабан вашої пральної машини і не пошкодить одяг. Цей трюк також економічний, адже одну кульку можна використовувати безперервно протягом шести місяців.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти