Що пити для приємного запаху тіла: найпростіший спосіб гарно пахнути без парфумів

Що пити для приємного запаху тіла/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Каву і солодкий чай, які ми звикли вживати, краще замінити іншими напоями, які зроблять запах тіла набагато приємнішим.

Піт, який виділяють потові залози, сам по собі не має неприємного запаху. Він на 98% складається з води і на 2% – з різних речовин, таких як цинк, мідь, залізо тощо. Через піт ми можемо неприємно пахнути тоді, коли в ньому розмножуються бактерії, які люблять вологе середовище. Якщо людина впотіла, то чим довше у неї не буде можливості прийняти душ, тим різкішим може ставати запах через збільшення кількості бактерій. Дотримання гігієни – це найперший спосіб, як зробити приємний запах від тіла. Але крім цього, можна використовувати також інші способи.

Наприклад, не зайвим буде знати, що пити для приємного запаху тіла, а також що їсти, щоб приємно пахнути.

Радимо також прочитати наступний матеріал: "Золота" розминка перед тренуванням: фітнестренерка показала вправи на 4 хвилини

Що пити для приємного запаху тіла

Щоб інші люди відчували лише приємний аромат, перебуваючи поруч з нами, варто замінити напій, яким ми запиваємо їжу. Так, замість кави та солодкого чаю краще вживати після прийняття їжі трав’яні відвари – шавлії, ромашки, меліси або кореня дягеля. Також можна вживати гречаний чи іван-чай.

Також варто пити побільше води.

Як їжа впливає на запах тіла

На те, як ми пахнемо, дуже сильно впливає і наш раціон. Наприклад, напої та продукти, які містять у своєму складі кофеїн і глутамат натрію можуть викликати надмірну пітливість. Такий самий ефект викликає вживання алкоголю.

Але є ще низка продуктів, вживання яких так чи інакше несприятливо позначається на запаху людини:

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти