Що добре допомагає від харчової молі: 5 порад, які позбавлять вас від комах

Як позбутися харчової молі / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

У цьому вам допоможуть кілька натуральних засобів і порад.

Міль може приносити масу незручностей - вона знищує їжу і постійно літає по будинку або квартирі. Ці маленькі паразити можуть причепитися до ваших продуктів під час транспортування і заразити інші продукти, що зберігаються на полицях.

Щоб переконатися, що на вашій кухні є міль, шукайте скупчення личинок усередині упаковки з продуктами. Також зверніть увагу на павутину, білуваті нитки і неприємний запах, але якщо ж міль потрапила у ваш будинок, то з нею необхідно боротися, пише портал Sante+.

Як знайти гніздо молі на кухні?

Борошно, хлібні крихти і сухі продукти - улюблена їжа цих маленьких звірків, оскільки вони не використовуються щодня.

Оскільки їх можна залишати без нагляду на кілька місяців, вони забезпечують ідеальну температуру і середовище проживання для вилуплення личинок!

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Не забувайте, що у личинок є ноги, і вони часто долають досить великі відстані від місця вилуплення! Тому ви також можете виявити їх у дверних петлях і кутах дротяних кошиків, під полицями, на банках і консервних банках або на будь-якому предметі, що зберігається в коморі або шафі.

Засоби для боротьби з комахами інфографіка / Главред

Як позбутися харчової молі?

У цьому вам допоможуть кілька натуральних засобів і порад.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти