Що дійсно потрібно в пологовий будинок: прості поради для майбутніх мам

Що дійсно потрібно в пологовий будинок / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

"Що дійсно потрібно в пологовий будинок?" - це питання часто постає перед майбутніми батьками, у яких ось-ось буде поповнення в родині.

Що потрібно в пологовий будинок на кесарів розтин?

Ось список речей, які потрібно взяти в пологовий будинок на кесарів розтин:

Речі для малюка:

Додаткові речі:

Як збирати речі для кесаревого розтину;

Одяг і взуття для мами. У пологовому будинку вам знадобляться зручний одяг і взуття, в якому вам буде комфортно рухатися і доглядати за собою. Вибирайте речі з натуральних тканин, які добре пропускають повітря.

Речі для гігієни. Не забудьте взяти з собою все необхідне для особистої гігієни. Також вам знадобляться одноразові труси та прокладки, які будуть необхідні в перші дні після пологів.

Речі для пологів. У день операції вам знадобиться чистий одяг для пологового залу. Також вам можуть знадобитися одноразові труси і прокладки.

Речі для малюка. У пологовому будинку вам дадуть комплект першого одягу для малюка. Також вам знадобляться одноразові підгузки та ковдра.

Додаткові речі. Не забудьте взяти із собою телефон із зарядкою, гроші, перекус і документи. Також вам може знадобитися фотоапарат або відеокамера, щоб закарбувати перші хвилини життя вашого малюка.

Якщо ви плануєте партнерські пологи, то, звісно, не забудьте взяти з собою речі для вашого партнера.

Що потрібно в пологовий будинок повний список?

Деякі пологові будинки можуть мати свої вимоги до речей, які необхідно взяти з собою. Тому перед збором сумки в пологовий будинок рекомендується уточнити цей список в акушера-гінеколога або в пологовому будинку, куди ви плануєте вступати.

Ось кілька порад щодо збору сумки в пологовий будинок:

Якщо ви плануєте партнерські пологи, не забудьте взяти з собою речі для партнера.

Вас можуть зацікавити такі тексти:

Новини заразКонтакти