Без відкривачки та запальнички: як легко відкрити пляшку

Як легко відкрити пляшку / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Відкрити пляшку може бути непросто, якщо у вас немає під рукою потрібних інструментів.

Виявляється, ви, швидше за все, роками не знали, що відкривачка не потрібна. Завдяки вірусному відео на TikTok було розкрито набагато простіший спосіб.

Коли ви втамовуєте спрагу і відчайдушно хочете відкрити пляшку, все, що вам потрібно, - це двері. Це може здатися божевіллям, але, схоже, трюк працює, запевняє користувач sleepykrogan.

На опублікованому відео видно, як він кладе верхню частину пляшки на виступ дверної петлі, щоб зняти кришку. І швидко, і геніально.

Як легко відкрити пляшку / Скріншот із відео

Тисячі людей були приголомшені цим способом, і вони просто не можуть повірити, що ніколи не чули про нього раніше. Хто б міг подумати, що підняти кришку може бути так просто?

TikTok

TikTok ("ТікТок") - сервіс для створення та перегляду коротких відео, що належить пекінській компанії "ByteDance". Запущена 2018 року міжнародна версія є провідною відеоплатформою для коротких відео в Китаї та стає дедалі популярнішою в інших країнах, ставши одним із найшвидшезростаючих застосунків, які найшвидше завантажуються, пише Вікіпедія.

Одна людина написала в коментарях: "Ти щойно врятував мене, друже". Інший написав: "ОМГ, це спрацювало. Я не очікував, але збирався спробувати все".

Третій відповів: "Я не можу висловити тобі свою вдячність".

А четвертий додав: "Це єдиний хак, який я знайшов і відразу ж досяг успіху. Спасибі, тому що я вже збирався кинути його у що-небудь".

Дивіться відео про те, як відкрити пляшку без відкривачки:

@sleepykrogan If you have a door you can open a bottle ??. Як відкрити пляшку без відкривачки швидко і легко. #bottleopenerhack#howtoopenbottle#foryou#fyp#hack#bottle#door#doorframe♬ original sound - X?

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти