Жінка показала геніальний прийом, як позбутися мішків під очима

Як позбутись мішків під очима / колаж: Главред, фото: pexels.com

Інструмент Гуа Ша використовується для застосування тиску з метою полегшити м’язовий біль і напругу.

Мішки під очима можуть з'явитись від поганого сну, зневоднення, старіння та навіть, якщо ви забули правильно зняти макіяж. Для того, щоб врятувати ніжну шкіру під очима є багато корисних лайфхаків, які можна зробити, щоб зняти набряклість і припухлість.

Блогер на своїй сторінці у TikTok поділилася порадою, як усунути мішки під очима та додала, що її метод "майже нічого не коштує" і його можна робити щодня, передає видання Mirror.

Жінка розповіла, що вона використовує два камені Гуа Ша, які зберігає холодними у холодильнику. Варто пояснити, що Гуа Ша - це традиційний китайський метод лікування. Інструмент використовується для застосування тиску з метою полегшити м’язовий біль і напругу.

"Коли вони холодні, це добре. Холод, безумовно, допомагає при запаленні та набряках. Варто взяти сироватку або крем на свій вибір. Обережно промокніть його під оком, щоб Гуа Ша легко ковзала. У мене є мій рожевий кварц і мій нефрит. Потрібно обережно робити рухи вгору", - розповіла блогер.

Вона також продемонструвала свою техніку: розмістила два камені з обох боків свого обличчя, обережно рухаючи ними вгору від носа, під очима і до чола.

Дивіться відео про те, як прибрати мішки під очима:

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти