Жінка помітила дивні "опади" із димаря: всередині було дещо несподіване

Жінка помітила дивні "опади" із димаря - всередині було дещо несподіване / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Сажотрус зіткнувся з "невдячною маленькою мавпочкою", коли виїхав розслідувати випадок падіння пір'я з непрацюючого димоходу в Госпорті.

Сажотрус зіткнувся з несподіваною "битвою" після того, як його викликали розслідувати випадання пір'я з непрацюючого каміна. У середу, 17 липня, стурбована мешканка Алверстока, графство Госпорт, викликала Ніла Джаррета, щоб той подивився на її димохід, повідомляє DailyStar.

Спочатку 48-річний сажотрус подумав, що за опалим пір'ям може ховатися мертва тварина. Він також вважав, що це результат нещодавньої негоди, оскільки мешканка не чула жодного руху з димаря.

На подив Ніла, винуватцем виявилася "нестримна" чайка, яка впала в камін, а потім в паніці кинулася на Ніла.

"Я ніяк не очікував, що це буде чайка. Я думав, що це може бути молодий голуб. Для мене це було вперше. Мені довелося боротися з ним, щоб витягти його звідти. Невдячній маленькій мавпочці не сподобалося те, що відбувалося. Він був трохи більш непосидючим, просто через свій розмір", - зазначив він.

Ніл припустив, що чайка могла опинитися в димоході через звичку гніздитися, додавши, що це сталося через її гніздування.

"Зараз саме сезон гніздування, коли птахи виводять молодняк, молодняк шкребеться в пошуках їжі від батьків, тому вони мають тенденцію збивати один одного з ніг, а потім розправляють крила і з'ясовують, як це все робити в польоті", - сказав сажотрус.

Нілу, який вже два роки працює сажотрусом, вдалося зафіксувати момент, коли птах випав з димаря, і викласти відео в соціальні мережі. На ньому видно, як птах за мить до того, як вилетіти з вікна, стоїть на його руці.

Ніл припустив, що птах, ймовірно, пролежав у димоході "кілька днів" і був "ймовірно, досить зневоднений".

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти