Жінка показала геніальний лайфхак, як на тісній парковці не подряпати сусідні авто дверима

Жінка показала геніальний лайфхак, як на тісній парковці не подряпати сусідні авто дверима/ колаж: Главред, фото: скрин

Коментатори назвали водійку генієм, коли вона пояснила, як вона запобігає пошкодженню інших авто, коли виходить зі свого автомобіля на тісній парковці.

Що ви дізнаєтеся:

Уникати пошкодження інших автомобілів, коли ви паркуєтеся у тісному місці, може бути надзвичайно складно. Якщо по обидва боки від вас є транспортні засоби, місце, у якому ви фактично маєте відкрити двері та вийти з авто, може бути мінімальним. Але одна водійка вигадала спосіб, як запобігти подряпинам на обох авто.

Жінка на ім’я Келлі у відео, яке вона опублікувала в мережі, розповіла, як вона впоралася з цією проблемою, пише Dailystar.

"Коли я хочу вивести свою дитину з машини, я використовую підгузок. Так двері не дряпають машину поруч зі мною, а машина поруч зі мною не покриває фарбою моє авто", - пояснила жінка.

Водійка показала, що відкриваючи двері свого авто, щоб забрати свою дитину, вона кладе підгузок між дверима своєї машини і сусіднім автомобілем. Таким чином двері її авто не спричинять виникнення подряпин на сусідній машині, і обидва транспортні засоби залишаться непошкодженими.

Також вона додала, що замість підгузка можна використати інші підручні засоби, наприклад, шкарпетки.

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти