Жінка відправила свого кота на кремацію, а через чотири дні він повернувся додому

У сім'ї назвали чудом повернення домашнього улюбленця / Колаж: Главред, фото: pixabay, скрін з BBC

Те, що домашній улюбленець повернувся додому стало справжнім шоком для господарів, вони називають це дивом.

У Графстві Чешир, що у Британії одна з сімей отримала справжній шок і почала вірити у дива після того, як пережила горе - втрату домашнього улюбленця, кота Френкі.

Якщо вам подобаються зворушливі історії про чудо, вас може зацікавити: одна доставка змінила все: жінка зустріла родину після 121 року невідомості.

Як пише BBC, 16-річний смугастий чотирилапий зник безвісти у середині травня. Протягом кількох днів його розшукувала власниця місіс Рейчел Фіцсаймонс, а згодом знайшла тіло подібного до її улюбленця кота на автомагістралі М6.

Працівники відповідної служби віддали його родині для кремації. Через деяких час порох Френкі привезли сім'ї. Однак минуло кілька днів і сталося диво - Френкі повернувся додому.

Кіт був виснажений, голодний, але живий. Син Рейчел назвав це справжнім дивом, а сама власниця дійшла висновку, що кремувала чужого кота.

Що відомо про BBC?

Брита́нська телерадіомо́вна корпора́ція (англ. British Broadcasting Corporation, абревіатура BBC) — британська компанія суспільного телерадіомовлення.

За кількістю слухачів найбільша телерадіомовна компанія у світі. У штаті корпорації працює більш ніж 22 000 осіб у всьому світі (зокрема й в Україні), понад 16 000 із яких працюють у державному секторі, пише Вікіпедія.

Інші новини про котів, що можуть вас зацікавити:

Новини заразКонтакти