Жінка знайшла в стіні будинку моторошну знахідку: довелось залучати поліцію

Вітальню жінки «опечатала» поліція після дивних знахідок у стінах / Колаж Главред, фото: Facebook, pixabay

Жінка натрапила на несподівану знахідку в порожнині стіни за каміном, що призвело до того, що поліція приїхала і опечатала її вітальню для аналізу.

Поліція закрила доступ до вітальні після того, як господиня виявила вражаючу знахідку у своєму каміні. У порожнині стіни були знайдені фрагменти кісток, через що кімнату довелося закрити до проведення аналізу, щоб визначити їх походження. Лорен Джонс поділилася цією моторошною знахідкою в популярній Facebook-групі «Наш старий дім», яка присвячена будинкам з 1700-х до середини 20-го століття.

Хоча група зазвичай наповнена фотографіями реставрацій та трансформацій інтер'єрів, вона також є місцем для подібних дивних та іноді страшних відкриттів, як сталося з Лорен у її будинку в Йоркширі, передає Mirror.

«Це лише деякі з кісток, які поліція знайшла вчора під час своєї захоплюючої екскурсії в нашому каміні та стіні... Вони не можуть безпечно вилучити більше, тому сказали, що кімната закрита, поки кістки не будуть проаналізовані для визначення видів», - зазначила вона.

З певним полегшенням, Лорен дізналася, що поліція була впевнена: за однією щелепою можна припустити, що кістки, ймовірно, не належать людині, хоча вони зазначили, що інші кістки виглядають схожими на людські. Лорен погоджувалася з цією думкою, поки не провела кілька годин в Інтернеті, шукаючи інформацію про «людські рештки» і не натрапила на фотографію, яка майже точно відповідала щелепі, яку вона знайшла.

Вона поділилася знайденими зображеннями в групі та запитала її членів, чи вважають вони, що знайдені в її будинку кістки схожі на людські останки, зображені в Інтернеті.

«Ми не думаємо, що це люди! І відчуваємо себе набагато спокійніше, але питання залишається відкритим: Якого біса хтось видалив частину грудної клітки димоходу, щоб запхати її в стіну порожнини? Як ми говоримо в Йоркширі, ніщо так не дивно, як народне?", - додала жінка.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти