Жінка знайшла таємну кімнату у ванній: всередині її чекала несподівана знахідка

Жінка знайшла таємну кімнату у ванній - її чекала несподівана знахідка / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Жінка виявила приховану кімнату за дзеркалом у ванній кімнаті, оскільки її друзі побоюються, що хтось може жити по той бік стіни без її відома.

Жінка жахнулась після того, як виявила таємну кімнату за дзеркалом у ванній кімнаті, помітивши проблему з потоком повітря у своїй квартирі, повідомляє Mirror.

Ділячись своїм відкриттям у соціальних мережах, вона пояснила, як почала помічати пориви холодного повітря, що виходили з її ванної кімнати, і взялася за пошуки джерела.

«Я в своїй нью-йоркській квартирі, і там холодно. Не має значення, наскільки висока температура, мені холодно. Я заходжу до ванної кімнати і відчуваю, як на мене дме холодне повітря. Там немає вентиляції чи чогось подібного, тож я відчуваю, що через цей отвір [дверний отвір - ред.] надходить холодне повітря, тож я заклеюю його скотчем», - зазначила вона у дописі на Reddit.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Дивіться відео про те, що знайшла жінка в таємній кімнаті за дзеркалом ванної кімнати:

Але це не зупинило незвичний потік повітря, і вона почала шукати відповіді в кімнаті - і тоді вона виявила, що він виходить з-за дзеркала у ванній кімнаті. На другому відео видно, як вона знімає дзеркало зі стіни, щоб відкрити величезну діру за ним.

Звертаючись до своїх друзів на відео, вона каже: «Там ззаду є кімната». У відповідь одна з подруг запитала: «А що, якщо там зараз хтось живе?».

Після цього вона вирішила пролізти крізь щілину в стіні, щоб побачити, що ховається з іншого боку. Насилу протиснувшись крізь отвір, вона почала досліджувати приховану кімнату - і швидко зрозуміла, що це була зовсім інша квартира.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Хоча квартира була в основному порожня, вона помітила, що в ній було кілька порожніх коробок і мішків для сміття, розкиданих по всьому простору.

«Тут холодно. Ого, це зовсім інша квартира», - сказала жінка.

Перед тим, як повернутися, вона замкнула вхідні двері квартири, сказавши, що вранці її орендодавець отримає від неї «цікавий» телефонний дзвінок.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти