"Закрита" чи "товариська" людина: що про вас може розповісти оптична ілюзія

Оптична ілюзія / колаж: Главред, фото: Mirror, ua.depositphotos.com

За допомогою цієї оптичної ілюзії можна дізнатися, чи ви є амбітним мрійником, чи «закритою» людиною, яка не дуже легко відкривається іншим.

Кажуть, що картинка малює тисячу слів, але що, якби вона також могла розповісти вам про те, яка у вас особистість? Подібно до того, як мова нашого тіла та вираз обличчя можуть промовляти, вказуючи на те, чи ми брешемо, чи нервуємо, чи щасливі, чи може проста картина робити те ж саме? Звичайно, до оптичних ілюзій та їх інтерпретацій слід ставитися з обережністю, бо вони не є науковими доказами, але можуть вказати на певні характеристики людини. Про це пише Mirror.

Тест по картинці / фото: Mirror

Подивіться на картинку вище, що ви бачите в першу чергу? Не думайте довго, просто скажіть відповідь.

Хтось одразу бачить припорошене снігом дерево, а хтось миттєво помічає лева.

Що означає, якщо ви побачили дерево

Авторка відео у TikTok і студентка Стенфордського університету Міа Ілін стверджує, що ті, хто бачить дерево, спочатку «холодно» ставляться до людей, яких зустрічають, але з часом стають «веселими» і «дружелюбними», коли пізнають один одного ближче.

«Коли справа доходить до кохання, ці люди не будуть переслідувати, а будуть чекати, поки інша людина зробить перший хід. Ви віддасте їм усього себе і будете боротися за них, незважаючи на те, що можуть подумати інші», - додала Міа.

Вона також додала, що оскільки ви дуже закрита людина, люди постійно цікавляться вашим життям, що робить вас ще більш привабливим і цікавим.

Що означає, якщо ви побачили лева

За її словами, якщо ви побачили лева першим, це означає, що ви є товариською людиною і любите спілкуватися.

«Ви часто уникатимете конфліктів і дозволятимете іншим керувати вами, а не встряватимете в суперечки чи палкі дебати. Тонни людей хочуть бути вашими друзями, і ви також дуже стійкі - ніколи не дозволяєте зламати себе», - стверджує Міа.

Вона також додала, що ви будете тією людиною, яка постійно мріє про своє ідеальне життя і ставить перед собою амбітні цілі.

«Завдяки тому, наскільки ви розумні та працьовиті, ви знаєте, що ваші мрії обов'язково здійсняться», - пояснює вона.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Новини заразКонтакти