Забудьте про втому вранці: лікар розповіла, як прокидатися бадьорим

Як позбутись втоми вранці - лікар розповіла, як прокидатися бадьорим / Колаж Главред, фото: pexels

Главред з'ясував, як прокидатись бадьорим та виспаним вранці.

Здоровий сон запорука невичерпної енергії впродовж нового дня. Проте багато хто або не може вчасно заснути, а потім ледве прокидається вранці, або просто не зважає на елементарні потреби організму правильно засинати і правильно прокидатись.

Чому важко прокинутись зранку?

Якщо вам цікаво дізнати більше про те, з якого напою краще починати свій ранок, рекомендуємо наш матеріал: Що краще пити з ранку на сніданок: вічне протистояння кави і чаю.

Для полегшення прокидання раною порою рекомендується відповідальний підхід до здоров'я сну, включаючи створення комфортних умов для сну, регулярний режим сну та уникання стресових ситуацій перед сном.

Сімейна лікарка Стейсі Семпсон для видання Healthline розповіла, яких правил потрібно дотримуватись для того, щоб прокинутися бадьорим і повним сил вранці.

Що потрібно зробити, щоб прокидатись бадьорим?

Канадський фітнес тренер Крейг Валентайн вивів формулу 10-3-2-1-0. Вона допоможе повною мірою відпочити вночі і прокинутись повним сил.

"До ідеального сну, - як вважає Крейг, - треба готуватись завчасно".

Що означає формула 10-3-2-1-0, яке допоможе прокидатись зранку бадьорим?

Дивіться відео про те, як прокидатись зранку бадьорим:

Якщо ви не помічаєте покращення після використання цих порад і важко прокидатися зранку, вам може бути корисно звернутися до сомнолога — це лікар, який спеціалізується на розладах сну. Він проведе діагностику вашого стану та може рекомендувати відповідну терапію.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти