Ви будете здивовані: ось чому насправді кіт їсть траву - лікар назвав 4 причини

Чому коти їдять траву - це важливо знати власнику кожного пухнастика / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Коти, будучи хижаками і природними м'ясоїдами, іноді з великим задоволенням споживають траву. Главред з'ясував, чому домашні коти їдять траву.

Якщо ваш кіт виходить на вулицю, швидше за все, ви бачили, як він їсть траву. Поїдання трави є дуже поширеним заняттям для котів. Згідно із останніми дослідженнями, траву їдять понад 70% котів, тож є велика ймовірність, що ваш кіт також їсть траву.

Доктор Алекс, у відео для YouTube каналу "Our Pets Health" назвав основні причини, чому кіт може їсти траву.

А якщо ви хочете знати більше про характер котів, читайте наш матеріал: Коти розуміють людську мову: стали відомі слова, на які вони реагують

Лікар Алекс також додає, що для того, аби очистити кишечник кота від нагромадження шерстяних кульок, потрібно забезпечити вашого кота безпечною формою трави, яку вони можуть їсти. Це допоможе їм задовольнити своє природне бажання їсти траву. Таким чином видопомагаєте задовольнити їхні потреби, що зробить кота щасливішим.

Чому коти їдять траву - дивіться відео:

Важливо враховувати, що, хоча у більшості випадків поїдання трави безпечне для котів, існують рослини, які можуть бути отруйними. Тому, якщо ви вирішите дозволити своєму коту їсти траву, переконайтеся, що вона не є отруйною. Якщо у вас є питання щодо харчування чи поведінки вашого кота, краще звернутися до ветеринара для консультації.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти