Весь рік буде успішним та у достатку: у який колір вдягнутися на Новий рік-2024

У чому зустрічати Новий рік-2024 / Коллаж: Главред, фото: pixabay, pexels

Відомий український мольфар назвав кольори, які у 2024 році притягнуть кохання, добробут та багатство.

2024 рік буде роком зеленого дерев'яного дракона. Він стане символом життєвої енергії, могутності, сили та багатства. Зустрічати Новий рік слід правильно, щоб його символ допомогав протягом цих 12-ти місяців, а не злився і не руйнував життя.

На те, яким буде ваше життя протягом року, може вплинути навіть одяг, у якому ви будете святкувати. Відомий український мольфарМаксим Гордєєв розповів, у яких кольорах можна зустрічати новий рік, а у яких категорично заборонено. Як правильно підібрати образ та задобрити символ року, щоб зелений дерев'яний дракон приніс вам успіх, достаток та кохання.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Сильний ритуал на виконання бажання: з цими словами здійсниться будь-яка мрія.

У чому зустрічати Новий рік-2024

Мольфар переконаний, що зустрічати Новий рік можна лише у тих кольорах, які відповідають вподобання його символу - дракону. В жодному випадку не можна одягати речі білого, жовтого, коричневого чи синього кольорів. Такі відтінки можуть розгнівати дракона і він приноситиме цілий рік невдачі у ваше життя.

Зустрічати Новий рік-2024 слід у яскравих кольорах - червоний, зелений, фіолетово-чорний та золотий.

Мольфар зазначив, що червоний колір є символом пристрасті та кохання; зелений і золотий - символом грошей і достатку; фіолетово-чорний - духовної єдності та зцілення.

Вам слід пам'ятати, що ці кольори можуть принести успіх у новому році, каже Максим Гордєєв.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про те, у чому можна зустрічати Новий рік-2024

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Новини заразКонтакти