Велесова ніч 31 жовтня: як правильно попросити допомоги у своїх предків

Велесова ніч 31 Жовтня / коллаж: Главред, фото: скріншот Тікток, pexels

Главред розповість, що таке Велесова ніч і як в цей час може змінитися життя.

Сьогодні, в ніч з 31 жовтня на 1 листопада в Україні відбудеться особлива подія - Велесова ніч. Ми розповімо, що таке Велесова ніч 31 жовтня і як вона може вплинути на життя людини і її рішення.

Що таке Велесова ніч

В Україні ніч з моменту заходу сонця 31 жовтня до сходу сонця 1 листопада проходить Велесова ніч. З давніх часів вважається, що в цей час природа і земля йде в сон до пробудження з першим весняним цвітінням. Саме до цього дня всі роботи по городу і саду вже закінчували. Коріння Велесової ночі пов'язані з язичницькими традиціями і богом Велесом.

Що відбувається з 31 жовтня на 1 листопада

Практик Дара у своєму блозі розповіла, що у Велесову ніч відкриваються двері в потойбічний світ і потрібно враховувати один головний момент. Все, про що людина думає в цю ніч - буде залучено в її життя. У цю ніч, за словами експерта, зростає можливість налаштувати зв'язок зі своїм родовим каналом. Про те, як це зробити - розповімо далі.

Що робити в велесову ніч

У Велесову ніч є можливість вийти на зв'язок зі своїм родом і відчути його силу для того, щоб прийняти правильні рішення і змінити своє життя. Для того, щоб це зробити, необхідно перед сном за правим плечем уявити свого батька і весь його рід, навіть якщо ви не знали своїх родичів, а за лівим плечем - уявити маму і весь її рід.

У цей момент уявлень в тиші необхідно відчути себе кінцевою (на даний момент) точкою роду і всю силу, яку він дає. Потім, коли ви уявите все своє коріння - необхідно звернутися до предків за допомогою і мудрістю прийняти правильне життєве рішення і показати вам правильний вихід з усіх ситуацій.

Детальніше про те, що потрібно робити у Велесову ніч дивіться у відео:

Також вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти