"Вимагає, щоб я змінила ім'я дитині": жінку обурив наказ свекрухи

Жінка обурилася заявою свекрухи / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Вона розповіла, як вони з чоловіком вирішили вшанувати пам'ять його покійного брата ім'ям їх дочки.

Дівчина розплакалася після того, як її родичі наказали їй змінити ім'я дитини, оскільки це "занадто чоловіче" для маленької дівчинки.

Вона розповіла, як вони з чоловіком вирішили вшанувати пам'ять його покійного брата ім'ям їх дочки, пише Mirror.

"Кілька днів тому я народила свою першу дитину. Останнім часом мій організм переживає дуже багато, особливо через випадання волосся в зв'язку з вагітністю. Мої емоції були божевільними, але мій чоловік допомагав мені у всьому", - каже дівчина.

Вона розповіла, що вони нікому не говорили імені майбутньої дитини.

"Ми хотіли тримати це в секреті, оскільки його сім'я дотримується традицій, а я хотіла почекати, поки не буду готова побачитися з людьми. Але вчора моє тіло відчувало себе нормально, і я хотіла, щоб мої родичі і батьки познайомилися з дитиною. Мою дитину звуть Райан", - зізналася дівчина.

За її словами, рішення про ім'я прийняв її чоловік.

"Він хотів назвати її Райаном на честь свого покійного брата. Мені подобається це ім'я, і воно ідеально їй підходить", - каже дівчина.

Подружжя тримало ім'я в таємниці, поки родичі не приїхали відвідати внучку вперше, але тепер вони пообіцяли "не мати з нею нічого спільного", поки ім'я не буде змінено.

"Моя свекруха запитувала, що зі мною, і чому я дала дитині ім'я хлопчика. Мій чоловік пояснив їм, чому, але вони ще більше злякалися, сказавши, що ім'я, яке вони вибрали для нього, було для хлопчика, і що навіть тоді воно священне, і я навіть не повинен був думати про використання цього імені. Вони звинуватили у всьому мене. А потім до них приєднався мій свекор, який назвав мене просто некомпетентною жінкою і не більше", - поскаржилася дівчина.

Жінка звернулася в соціальні мережі, щоб запитати у користувачів, як би вони вчинили в такій ситуації.

Вона запитала: "я відчуваю себе жахливо, мені здається, що я щойно змусила свого чоловіка пройти через пекло, але я не хочу змінювати ім'я. Невже я така сволота, що не хочу змінювати прізвище, хоча це заподіює біль моєму чоловікові".

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти