Сантехнік назвав 2 предмети, які не можна змивати в унітаз

Що не можна змивати в унітаз / Колаж Главред, фото: pixabay.com, скріншот youtube

Девід Доран розповів про деякі, здавалося б, нешкідливі речі, які в жодному разі не можна спускати в унітаз.

Сантехнік зробив суворе попередження про один дуже поширений предмет ванної кімнати, який у жодному разі не можна спускати в унітаз, оскільки це може закінчитися ремонтом на кругленьку суму.

Експерт із сантехніки Девід Доран із компанії Blackstone Plumbing and Heating розповів про деякі, здавалося б, нешкідливі речі, які в жодному разі не можна спускати в унітаз, зокрема про ту, якою багато хто з нас користується щодня, пише Express.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і найнадійніших британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Коли мова заходить про зубну нитку, найшвидшим і найпростішим способом її утилізації часто є спуск в унітаз. Але Девід каже, що замість цього її завжди потрібно викидати у відро для сміття

"Зубна нитка не піддається біологічному розкладанню і зазвичай виготовляється з тефлону або нейлону, а це означає, що вона може намотатися на інші відходи, посилюючи засмічення", - пояснив експерт.

Універсальний засіб для чищення своїми руками / Інфографіка Главред

Аналогічним чином, ви можете не замислюватися про те, щоб спустити в унітаз кілька волосин, але це може призвести до великих проблем у довгостроковій перспективі, що може стати ще одним дуже дорогим рішенням.

Коли волосся накопичується в каналізації після змиву, воно може створити засмічення, яке перешкоджає проходженню води. Це може призвести до застою води, переповнення і навіть затоплення. Крім того, з часом труби можуть поржавіти і зламатися, а у важких випадках - лопнути.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти