Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба знайти цифру 33 за 4 секунди

Знайдіть цифру 33 лише за 4 секунди / Jagranjosh

Спробуйте розгадати цікаву головоломку - відшукати потрібну цифру не складе великих труднощів, треба проявити лише кмітливість і уважність.

На дозвіллі завжди можна розгадувати головоломки. Одні оптичні ілюзії дають змогу посміхнутися, а інші змусять замислитися. Ребуси дозволяють весело та цікаво провести час із друзями та в родинному колі. Цього разу нам потрібно знайти цифру 33.

Головоломка від Jagranjosh досить проста, але щоб її розгадати, треба буде уважно дивитися на картинку. Зачіпку знайти досить легко.

На картинці - безліч цифр 35. Наше завдання - відшукати 33, яка тут захована.

Дається лише 4 секунди! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете правильну відповідь / Jagranjosh

Не вдалося знайти цифру? Ловіть підказку: подивіться прямо в центр картинки і трохи вище. Правильна відповідь обведена червоним кружком.

Якщо вдалося знайти цифру, у вас прекрасна кмітливість / Jagranjosh

Ви можете порозгадувати й інші головоломки.

Наприклад, ребус для тих, хто має чудовий зір, де потрібно знайти корону в спальні. Ілюзія вкрай непроста, потрібно добре подумати, щоб її розгадати.

Також можна розгадати ребус, де треба за 8 секунд знайти змію. Здається, що жодної змії на картинці немає. Дуже непросто буде зрозуміти, де ж сховалася змія.

А ще в нас є ребус для тих, хто має чудовий зір. На картинці зображено безліч фламінго. Серед птахів сховалася дівчина, яку треба знайти лише за 5 секунд.

Інші новини:

Новини заразКонтакти