Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба знайти 3 відмінності на картинці

Знайдіть три відмінності на картинці з джентльменом / Jagranjosh

Спробуйте розгадати цікаву головоломку, яка змусить замислитися - треба відшукати одразу три відмінності на картинці, де джентльмен поспішає на таксі.

Коли треба трохи перепочити, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії бувають різними, але кожна з них змушує нас замислитися або посміхнутися. Цього разу нам потрібно знайти три відмінності на картинці з джентльменом.

Головоломка від Jagranjosh досить непроста. Щоб знайти всі відмінності, потрібно уважно дивитися на картинку і шукати деталі. Лише тоді вдасться розгадати загадку.

Показано дві картинки. На обох - джентльмен, який чекає на таксі і дивиться на годинник, щоб, мабуть, зрозуміти, чи не запізнюється він. Наше завдання - знайти три відмінності другої картинки від першої.

Дається цілих 22 секунди! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете всі відмінності / Jagranjosh

Не вдалося знайти 3 відмінності? Ловіть підказку: на другій картинці, на відміну від першої, хмаринка на ліхтарному стовпі ширша, валіза більша за розміром, а на сорочці в чоловіка немає краватки.

Якщо вдалося розгадати головоломку, у вас чудова кмітливість / Jagranjosh

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки.

Наприклад, ребус для тих, у кого чудовий зір. Тут, серед схожих цифр, потрібно буде знайти цифру 808. На розгадку дається лише 8 секунд.

Також можна розгадати оптичну ілюзію, де треба за 5 секунд знайти собаку. На картинці зображена печера, і там знаходиться собака. Відшукати його досить просто, потрібно лише проявити кмітливість.

А ще в нас є ребус для тих, у кого відмінний зір. В осінніх джунглях десь сховався тигр. Колір його шерсті зливається з листям, тому відшукати тварину буде непросто. На розгадку дається лише 10 секунд.

Інші новини:

Новини заразКонтакти