Заради цього кинув трьох дітей і дружину: чоловік з Індії тримає руку піднятою 50 років, у чому сенс

Заради цього кинув трьох дітей і дружину: чоловік з Індії тримає руку піднятою 50 років, у чому сенс

Чоловік дуже страждав, щоб тримати руку піднятою протягом такого довго часу, але тепер, швидше за все, її не врятувати.

Reddit вже давно є джерелом цікавих матеріалів з усього світу, деякі з яких можуть шокувати, налякати або заінтригувати.

Так, користувач padmanabhapillai поділився вражаючим зображенням літнього чоловіка з піднятою рукою з заголовком: "В Індії є людина, яка одного разу підняла руку вгору і вирішила її так і залишити. Майже 50 років потому його рука все ще знаходиться в повітрі", пише Unilad.

Зображення дуже зацікавило людей, а деяких навіть налякало, тому зараз активно обговорюють наскільки воно реалістично.

Як повідомляє Greek Reporter, зображена на фотографії людина - Амар Бхараті, садху, що в індуїзмі означає" свята людина". Ось уже майже п'ятдесят років він тримає праву руку в повітрі, закликаючи за мир у всьому світі.

Бхараті почав присвячувати своє життя індуїстському божеству Шиві в 1970 р., залишивши дружину і трьох дітей в Нью-Делі. Всього через три роки він почав піднімати руку, як символ своєї відданості і "боротьби проти воєн і за мир у всьому світі", повідомляє видання.

Однак це був нелегкий шлях релігійної людини, який в результаті протягом двох років відчував сильний біль, поки рука не втратила чутливість, а м'язи не засохли.

Амар Бхараті / Фото: Reddit (padmanabhapillai)

Причиною збереження руки у вертикальному положенні є віра індійських садху в мокшу, що означає просвітлення або звільнення, досягнуте надзвичайною самодисципліною, як формою покаяння.

"Я не прошу багато чого. Чому ми воюємо з нашими синами між собою? Чому між нами так багато ненависті та ворожнечі? Я просто хочу, щоб всі індійці і весь світ жили в мирі один з одним", - пояснив чоловік.

Тепер, через роки, коли він тримав руку піднятою в ім'я миру в усьому світі, Бхараті більше не може її зігнути.

У коментаторів на Reddit виникло безліч питань про те, як ця людина прожила п'ятдесят років, тримаючи руку над головою.

Одна людина запитала, як Бхараті вдається спати і чи не атрофується його рука, а інша відповіла, пояснивши цю теорію.

"Так і є. Вона атрофувалася багато років тому, і тепер він втратив будь-яку чутливість. Я пам'ятаю, що лікарі в основному говорили, що знадобиться операція, щоб навіть повернути її назад, і це не тільки небезпечно, але й дуже мало шансів, що вона коли-небудь знову запрацює. Якщо вже на те пішло, то робити це зараз було б ще небезпечніше, ніж залишити все як є".

Читайте також:

Новини заразКонтакти