Перша леді України з'явилася на публіці в елегантному образі

Олена Зеленська / Фото instagram.com/olenazelenska_official

Олена Зеленська відвідала захід, пов'язаний з проектом Своя, і зачарувала українців своїм білосніжним вбранням.

Перша леді України Олена Зеленська з'явилася на публіці в стильному білосніжному костюмі. Дружина президента відвідала захід, пов'язаний з проектом Своя.

Зеленська вибрала білий класичний костюм з подовженим піджаком і такого ж кольору блузку. У кишені - невелика чорно-біла хустка. Перша леді доповнила образ взуттям на підборах чорного кольору. Фото опублікували на сторінці в Instagram.

При цьому волосся Олена Зеленська розпустила, на обличчі - непомітний денний макіяж.

Олена Зеленська відвідала захід / Фото instagram.com/olenazelenska_official

Користувачів соцмережі захопив елегантний образ Зеленської. Вони зазначили, що виглядає перша леді приголомшливо.

Зазначимо, проект Своя покликаний посприяти подоланню негативних гендерних стереотипів та міжетнічних упереджень серед українців.

"Музою проекту стала 13-річна Сєлє Гайдар - школярка, українка з африканським корінням. З першим нерозумінням з боку суспільства вона зіткнулася при переході в нову школу. Але знайшла в собі сили і мужність не лише з розумінням ставитися до різних, не завжди приємних реакцій людей, а й надихнути жінок об'єднатися навколо ідеї висвітлення культурного різноманіття і толерантності в суспільстві», - написала Зеленська.

Нагадаємо, раніше перша леді України опублікувала в Instagram фото зі зустрічі з дружиною прем'єр-міністра Ізраїлю Сарою Нетаньяху. Новий ніжний образ дружини президента зачарував українців.

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти